son haberler

Ünye’nin İlk ve En Genç Adayı Gündoğdu Oldu

Yayınlanma Tarihi: 4 Temmuz 2018 okunma

Ünye’nin İlk ve En Genç Adayı Gündoğdu Oldu
Gündem
0

Yerel seçimlerde Ünye Belediye Başkanlığına Adaylığını açıklayan Gazeteci Ulvi Gündoğdu “Dönüştürmek İçin Adayım” dedi.

Türkiye genel seçimleri geride bırakırken 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimleri konuşmaya başladı. Seçimlerle ilgili ilk somut adım ise Ünye’de atıldı. Ünye’de uzun yıllar gazetecilik yapan Okuyorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ulvi Gündoğdu bugün yaptığı basın toplantısında adaylığını resmen açıkladı.

Yüzüncü Yıl Restoran’da düzenlenen basın toplantısında yerel seçimlerde bağımsız aday olduğunu açıklayan Gündoğdu partilere de açık kapı bıraktı.

Ünye Belediye Başkan Adayı- Gazeteci Gündoğdu, “dönüştürmek için adayım” diyerek şu ifadelere yer verdi; “Hepinizin bildiği üzere bundan 4 yıl önce Ünye Belediye Başkan Adaylığımı sizlerin aracılı ile kamuoyuyla paylaşmıştım. Adaylık açıklamam toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılanmış, ortaya koymuş olduğum cesaret örneği büyük alkış almıştı. Yine bundan 4 yıl önce adaylığımı açıklarken Ünye’de ilkleri gerçekleştireceğimi, Ünye’nin dönüşümü noktasında elimi taşın altına koyacağımı söylemiştim. Adaylık açıklamamdan sonra dediğim gibi elimi taşın altına koyarak önce kendimi sonra da çevremi dönüştürmeye başladım”.

“Her Zaman İddia Sahibi Oldum”

“Bu dönüşüm öylesine hızlı bir dönüşüm oldu ki; devamında da şahsımın Ünye’yi dönüştürebileceği fikri iyice pekişti. Evet Ünye’yi dönüştürmek için daha önce olduğu gibi, gerekli dönüşümleri ve gelişimleri mesleğimde ortaya koyduğum gibi yine bu çalışmalara devam edeceğim.Ünye’deki en önemli dönüşüm evsel ve içsel dönüşüm olacaktır. Biz bunu iyi biliyoruz. Her zaman iddia sahibi oldum. Bu konuda da iddia sahibi bir kardeşinizim. Evsel dönüşüm ve içsel dönüşüm konusunda hazırlanmış projelerimi Ünye üzerinde denemek istiyorum”.

“Hep Ünye’de Olduk”

“Bu arada Ünye’miz gibi ülkemiz de geride bıraktığımız 24 Haziran seçimlerinden sonra büyük ve hızlı bir dönüşüm içine girmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ile bu dönüşüm daha da hızlanacaktır. Bizler de bu dönüşümün bir parçası olduğumuz için son derece mutluyuz. Ben dikkat ederseniz hiçbir parti ismi kullanmıyorum. Niye çünkü memlekete hizmet etmek sadece parti isimleriyle olmaz. Hep söylediğim gibi bu memleketin ali menfaatleri için biz her zaman göreve hazırız. Görev istemeyiz ama tarafımıza bu anlamda bir görev tevdii edilirse de bundan kaçmayız. Ben Ulvi Gündoğdu olarak Ünyeli hemşerilerimin ve devlet büyüklerimizin emrindeyim.

Şunu da belirtmek isterim ki Ünye’mizde şuan korku politikası hakim. Bu korku politikasının bir an önce son bulması gerekiyor. Kaygılarla bu iş ne kadar sürebilir. İnsanların huzursuzluğu hat safhada. Huzursuzluğun olduğu bir yerde içsel dönüşüm olmaz. İçsel dönüşümün olmadığı yerde de toplumsal dönüşüm olmaz. Biz ise huzursuzluğu da dönüştürmek için buradayız. Allah ömür verdikçe de burada olmaya devam edeceğiz.

Hep Ünye’de olduk, bundan sonra da Ünye’de olmaya sizlerle olmaya devam edeceğiz. Niye çünkü Ünye’nin yeniden tasarıma ihtiyacı var. Bir şeyi tasarlamak için önce onu dönüştürmeyi iyi bilmeniz gerekiyor. İşte bu noktada biz varız. Biz geliştirerek ve dönüştürerek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz”

“Biz Hiç Görevden Kaçan Olmadık”

“Ben Ünye’nin basını Ulvi Gündoğdu olarak kendini dönüştürmüş Ulvi Gündoğdu olarak söylüyorum ki Ünye’yi dönüştürebilirim. Bakın, Ulvi Gündoğdu Medya ve İletişim bölümünü okumuş bir kardeşiniz olarak konuşuyor. Uzmanlık alanını hemşerileri için kullanmak isteyen bir kardeşiniz olarak konuşuyor. İçinizden biri olarak konuşuyor. 10 yıllık mesleki deneyimiyle konuşuyor. Bu bölümle yetinmemiş bir de Kamu Yönetimi okumuş bir kardeşiniz olarak konuşuyor. Kamu halk demektir. Kamu yönetimi okuyarak kamunun yani halkın nasıl dönüşeceğini iyi bilen bir kardeşiniz olarak konuşuyorum ve hayatımda gerçekleştirdiğim dönüşümleri, şimdi de memleketimde uygulamanın zamanı geldiği kanaatindeyim. Hodri meydan diyerek, tüm bilgim, birikimim ve deneyimlerimle huzurunuzdayım. Bu anlamda sadece elimi değil, tüm vücudumu taşın altına koymaya hazırım. Çünkü Ünye daha iyisini hak ediyor. Bu böyle gitmez, gitmemeli de.

Bakın ben koltuk meraklısı bir kardeşiniz değilim. Ben masanın orasında da yer aldım, burasında da yer aldım. Sahada da oldum, masa başında da oldum. Tüm bilgim, birikimim, deneyimim ve tecrübelerimle bundan sonra da Ünyeli hemşerilerimin hizmetinde olmaya devam edeceğim. Hemşerilerim bana ne görev verirse, beni nerede görmek isterlerse ben orada olacağım. Çünkü görevden kaçmak bize yakışmaz. Biz hiç görevden kaçan olmadık. Kısır uğraşlar içinde olanlar görevden kaçabilir ama biz kaçmayız. Dolayısıyla Ulvi Gündoğdu hiçbir zaman görevden kaçmamış bir kardeşinizdir. Bundan sonra da görevden kaçmayacağımı beni ve çalışmalarımı yakından takip eden tüm kamuoyunun bilmesini istirham ediyorum.Çünkü biliyorum ki dönüşmeyen tek şey dönüşümdür. Biz hemşerilerimizle birlikte Ünye’yi dönüştüreceğiz. Ben hep şunu diyorum. Ünye’nin içsel dönüşüme ihtiyacı var. Bu durduk yere ortaya çıkmış bir söz, bir anlayış değildir. Ünye’nin cidden içsel dönüşüme ihtiyacı var. Biz bu içsel dönüşümün bir parçası, bir dinamosu olacağız. Halkın içinden gelen biri olarak her zaman toplumsal değişim ve dönüşümün bir parçası olacağıma ve hayatımda başlattığım dönüşümleri memleketim için de kullanacağıma, başta yerel yönetimler olmak üzere tarafıma verilecek her türlü göreve layık olmak için çalışacağımın sözünü veriyorum”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.