son haberler

ÜTSO Fidan Dikimini, Gelenek Haline Getirecek

Yayınlanma Tarihi: 28 Ekim 2015 okunma

ÜTSO Fidan Dikimini, Gelenek Haline Getirecek
Gündem
0

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ile Ünye Orman İşlet Müdürlüğü ortaklaşa olarak “Bir Fidan Projesi” kapsamında fidan dikimi programı gerçekleştirdi. Projeyle, ÜTSO her yeni üyesi için bundan böyle en az 2 fidan dikecek.

Hızarbaşı Köyünde gerçekleştirilen programa Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ticaret Odası üyeleri, muhtarlar ve STK temsilileri katıldı.

Sertifika töreni öncesi konuşma yapan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, yaptıkları çalışmayla bundan sonra Ticaret Odasına her gelen üye için en az 2 adet fidan dikerek bunu bir gelenek haline getireceklerini belirtti. Zor açıklamasında; “Yaklaşık 30 dönğümlük aaln üzerine fidan dikimi yapıyoruz. Burada Sanayi Odası olarak Orman İşletme Müdürlüğümüzle birlikte ortaklaşa fidan dikimi gerçekleştirmek istedik. Buraya katılan herkes için 5’er adet fidan dikeceğiz, sertifika vereceğiz daha sonra da odamıza gelen herkez için en  az 2 fidan dikeceğiz ve bu geleneğide devam ettireceğiz. ben tüm katılımcılara destekleri ve burada olmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen programla, 30 dönümlük alan üzerine 500’e yakın ceviz ağacı dikilirken, düzenlenen sertifika töreniyle program sonlandı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.