son haberler

Uzman Jandarmalar Günü

Yayınlanma Tarihi: 9 Aralık 2018 okunma

Uzman Jandarmalar Günü
Gündem
0

9 Aralık Uzman Jandarmalar Günü nedeniyle Ünye’de görev yapan uzman jandarmalar kahvaltı programında bir araya geldi.

Motto Restoranda Emekli Uzman Jandarmalar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yıldız tarafından düzenlenen programa Ünye İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Esat Can Öztürk ile Ünye’de görev yapan uzman jandarmalar katıldı.

Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Yüzbaşı Öztürk, “halkımızın güvenlik ve emniyetinin tesisi noktasında görev yapan jandarmamızın içerisinde yer alan Uzman jandarma arkadaşlarımızla böyle anlamlı bir günde bir araya geldik. Ben arkadaşlarımızın 9 Aralık Uzman jandarmalar gününü kutluyorum. 2011 yılında uzman jandarma okulu kapandıktan sonra şu anda görev yapan arkadaşlarımızın bir kısmı astsubaylığa geçti, Bir kısmı emekli olacak. Yıllar sonra ise arkadaşlıkları dostlukları bir araya gelerek konuşulacak. Ben organizasyonu yapan Emekli Uzman Jandarma arkadaşımız Hakan Yıldız’a teşekkür ediyorum” dedi.

Uzman jandarmalar adına söz alan Ünye İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Jandarma Halis Aksu ise “Milli güvenlik ve toplumsal huzurun güç kaynakları, kahramanca mücadele ve sevdayla hizmet eden gece gündüz demeden vatanın her köşesinde görevlerini cesaret ve inanmışlıkla ifa ve icra eden Uzman Jandarma arkadaşlarımızın 9 Aralık Uzman Jandarmalar Günü kutlu olsun” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.