son haberler

Vali’yi Denizden Selamladılar

Yayınlanma Tarihi: 2 Temmuz 2020 okunma

Vali’yi Denizden Selamladılar
Gündem
0

Ordu Valisi Tuncay Sonel bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Ünye’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ordu Valiliği görevine atanmasının ardından Ünye’ye inceleme gezisi düzenleyen Vali Sonel’i Ünye protokolü karşıladı. Tilla Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltılı programa siyasi partilerin temsilcilerinin tamamı katılırken STK temsilcileri de tam kadro programa katılım sağladı. Vali Sonel kahvaltı sonrası masaları tek tek ziyaret ederek Ünyelilerle tanıştı. Vali Sonel büyük ilçelerde bir gün küçük ilçelerde ise bir günde iki ilçe ziyareti yapacağını ifade ederek Ordu’nun tüm ilçelerini yakından tanıyacağını söyledi.

Vali’yi Denizden Selamladılar

Ordu Valisi Tuncay Sonel’in Ünye ziyaretinde ilginç görüntüler de kaydedildi. Ünyeliler tekne ve kanolarla Vali Sonel’in programının bulunduğu Tilla’ açıklarına gelerek Vali Sonel’i selamladı. Vali Sonel de bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak kano ve teknedekilere el salladı.

Sahilde Yürüdü

Tilla’daki programın ardından Vali Sonel sahil boyunca yürüyerek vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti. Vali Sonel’in bir sonraki durağı askerlik şubesi oldu. Buradan ayrılan Vali Sonel Ünye Kaymakamlığına geçti. Kaymakamlık çalışanları ve daire amirleri Vali Sonel’i Hükümet Konağı önünde karşıladı. Vali Sonel daha sonra beraberindekilerle birlikte Ünye Kaymakamlığı makamına çıkarak Ünye ile ilgili Kaymakam Güney’den brifing aldı.

 

Vali Sonel’in Ünye’deki ziyaret ve incelemeleri devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.