son haberler

Yaz Kuran Kursları Başladı

Yayınlanma Tarihi: 27 Haziran 2018 okunma

Yaz Kuran Kursları Başladı
Eğitim
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Ünye Müftülüğü Yaz Kuran Kurslarını 25 Haziran 2018 tarihi itibariyle başlattı.

Ünye’de camilerin yetersiz olması nedeniyle kurslar Milli Eğitim’in belirlediği okullarda yapılıyor. Ünye’de belirlenen 13 okulda kurslar başladı. Buna göre, Anadolu İmam Hatip Lisesi, TOKİ Ömer Çam İlköğretim Okulu, Kaledere İlköğretim Okulu, İnönü İlköğretim Okulu, Sağlık Meslek Lisesi, Yunus Emre İlkokulu, Yaşar Gazi İlkokulu, Şehit Cemal Mutlu İlkokulu, Atatürk Anadolu Lisesi, Anafarta İlköğretim Okulu, Şehit Fatih Efiloğlu Ortaokulu, Puset Polvan Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’nda öğrenciler yaz Kuran Kursu’nda din eğitimi alıyor.

Ünye’de bu yıl 4507 öğrenci kurslara yazıldı. Müftülük 2 Temmuz 2018 tarihine kadar kayıtların devam edeceğini açıkladı.

Bu yıl iki dönem şeklinde gerçekleştirilecek kursların ilki 25 Haziran’da başlayıp 20 Temmuz’da sona erecek. Birinci dönemin ardından ikinci dönem ise 23 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ünye Müftülüğü ayrıca iki kursta yatılı yaz kuran kursu veriyor. Buna göre Müftülüğün kız ve erkek Yatılı Kuran Kurslarında yatılı yaz kursu da bu takvime göre başladı.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.