son haberler

YUNUS EMRE DERNEĞİ’NDEN KINAMA!

Yayınlanma Tarihi: 13 Aralık 2018 okunma

YUNUS EMRE DERNEĞİ’NDEN KINAMA!
Gündem
0

Ünye Yunus Emre Derneği’nin aylık olağan toplantısında gündeme dair konuları görüşüp karara bağlandı

Toplantının ardından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Yunus Emre ve Erenler yolu başlangıcındaki tarihi taş camiinin minaresinin yapılmaya başlanması ve camiye uyumlu bir mimaride yapılması takdirle karşılanmıştır.
Ayrıca Veli Dede Türbesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu mimarisinde yer alan bir kümbet mimarisi ile yapılması takdirle karşılanırken 150 metrelik türbeye ulaşım yolunun halen yapılamamış olması ve biran önce yapımına başlanması için arkadaşlarımız arasında girişimde bulunmak için görevlendirmeler yapılmıştır.
Yönetim kurulu üyemiz Ünye Kent Gazetesi sahibi Ali Öztürk Beyin eşi Hacer hanıma Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi tarafından yapılan onur kırıcı örseleyici davranış yönetim kurulu üyelerimiz tarafından tepki ile karşılanmış ve kabul edilemez bir olarak görülmüştür.
Biz kimseye kin tutmayız ağyar bile dosttur bize diyen bir kültür ve anlayışın temsilcisiyiz savaşlarda bile yaşlılara çocuklara kadınlara dokunmayın diyen bir dinin mensubuyuz. Hal böyle olunca kültürümüzde şifahane olarak adlandırılan bir kurumun başı çocuklarının yanında bir anneye hem de mesleğinin inceliklerini özüne kadar bilen fakülte mezunu bir gazeteciye yapılan sorumsuz davranışı tel’in ediyor üzüntü ile karşılıyor ve yetkililerin gereğini yapacağına inanıyoruz.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.