son haberler

Zulme Sessiz Kalmadılar

Yayınlanma Tarihi: 6 Ocak 2020 okunma

Zulme Sessiz Kalmadılar
Gündem
0

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Teşkilatı Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin sesi oldu.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan partililer zulmü protesto ettiler. Bazı vatandaşların da destek verdiği programda konuşan Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Harun Ocak, İslam coğrafyasında müslümanlara karşı yapılan zulmün artık sona ermesi gerektiğinin altını çizdi.

“Anne Babalar Hapiste, Çocuklar Çinli Ailelere Veriliyor”

Başkan ocak açıklamasında, “Doğu Türkistandaki kardeşlerimiz, açık hava hapishanelerinde eğitim adı altındaki kamplarda insanlık dışı işkencelere ve asimilasyonlara maruz kalmaktadır. Çocuklar Çinli ailelere verilip çin gelenek göreneklerine göre yetiştirilmektedir. Kadınlar ve kızlar da aynı şekildedir. Erkekler ise kamplarda açlık susuzluk işkencelere maruz bırakılıp ölüme terkedilmektedir. Diğer islam coğrafyaları da doğu türkisttandan farklı durumda değildir. Hal böyle iken söz konusu Türk ve İslam coğrafyası olduğunda dünyaya her fırsatda insan hakları dersi vermeye kalkan siyonizmin köleleri, batılı ülkeler ve medya ayağı üç maymunu oynamakta, ama söz konusu aile yapımızı felç eden programlar olduğunda bir birileriyle yarışmaktadırlar…. Bizleri ise bunlar ile avutulup uyutup uyuşturmak istemektedirler. Bizler hiç şaşırmadık çünkü siyonizmin ve kölelerinin gerçek zihniyetini biz çok iyi biliriz  bunların antibiyotiği  islam birliğini kurmak nizamı alem ilay-i kelimetullahı gerçekleştirmektir.”

“Türk ve İslam Coğrafyası Neden Sessiz”

Bu milletin külüne üflesen altından iman çıkar şiarımız ile hareket edip tekrardan diriliş ve şahlanışımız ile birliktirte yeniden dünyaya adil düzeni ve hakkı hakim kılıp, yemen, filistin, arakan, myanmar ve doğutürkistan gibi zulme maruz kalan, nerede bir mazlum kardeşimiz var ise göz yaşını silip, yaralarını sarıp, hesabını sormak bizim kardeşlik vazifemizdir. Bu şuur bizlerde mevcuttur. Çünkü bizim binlerce yıllık tarihimiz mazlumlara sahip çıkan atalarımızın destanları ile doludur. Mazlumun göz yaşının yere düşmesinden ise mallarını ve canlarını feda etmekten asla çekinmemişlerdir.(kürşat ve kırk çerisi). Şimdi bizlere düşen inancımızın gereğini yerine getirip atalarımıza layık birer evlat olup. Zalim çinin doğutürkistana yapmış olduğu zulum esaret ve asimilasyon çalışmalarını durdurmaktır. 35 milyonu aşkın doğu Türkistanlı kardeşlerimizin akibeti ne olacak? Türk islam coğrafyası ve insanlık bu zulüm karşısında neden sessiz vaziyette?  Evet buraya dikkatinizi çekiyorum bu soru çok önemli!…. Türk ve islam coğrafyası neden sessiz….

“Artık Yek Vucut Olup Zulüm Karşısında Birliğimizi Göstermeliyiz”

Siyonistlerin ve emperyalistlerin türk ve islam coğrafyasını ağır ağır da olsa birlik ve beraberliğimizi kardeşlik bağlarımızı zayıflatıp yıpratmıştır.  Bizlere düşen ise bu bağlarımızı yeniden inşaa edip, birlik ve beraberliğimizi sağlayıp güçlü ve adil bir düzenin dünyaya hakim olduğu bir sistemi kurmaktır.  Bizim sınırlaımız harita üzerinde kırmızı çizgilerle çizilmiş sınırlar değildir. Bizim sınırlarımız güneşin doğup ve battığı âlemdeki gönüllerdir. Kim bir zulüm görüyorsa hangi mazlum zulme maruz kalmış ise din – dil – ırk ayrımı yapmaksızın mazlumun yanında zalimlerin karşısında duracağız. Bizlerin yeniden dirilişimizi sağlayacağımız bu coğrafyada, hiçbir karanlık güç istediği gibi at koşturamayacaktır. Allah c.c  elbet nurunu tamamlayacaktır ve bu vaadini bizlerin vesilesiyle gerçekleştirecektir inşaallah. Çünkü bizler nizamı alem ilay-i kelumatullah düsturuyla yola çıktık. Buradan sayın cumhurbaşkanımıza sesleniyoruz nasılki davosta israile van minüt çıkışı yaptı ise çin zulüm hükümetine aynı çıkışı yapmasını beklemekteyiz. Doğu türkistandaki hem kandan hem candan kardeşlerimize yapılan zulme dur demek adına artık yek vucut olup ne ticaret ne siyaset ne de stk ayrımı yapmaksızın bu zulüm karşısında birliğimizi göstermeliyiz. Birlikten kuvvet doğar şiarını sözde değil özde gerçekleştirmeliyiz. Bu şuur bizleri güçlü kılacaktır. Bizler haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturunu benimsemiş atalarımızın izinden giden evlatlarız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.